Rahanpesulaki velvoittaa meitä pankkina päivittämään säännöllisesti tietoja asiakkaistamme, sekä yksityishenkilöistä että yrityksistä. Olemme yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme sähköpostitse, tekstiviestillä tai kirjeitse. Pyydämme kaikkia asiakkaitamme päivittämään meillä olevat tietonsa mahdollisimman pian, muutoin saatamme joutua rajoittamaan korttien, tilien ja muiden palveluiden toimivuutta. Löydät lisätietoja täältä

Tietoa yrityksestä

SEB Kort Bank AB myöntää ja hallinnoi Eurocard-kortit.

Olemme yksi Pohjoismaiden johtavista maksukorttiyrityksistä. Tavoitteemme on, että yksityis- ja yritysasiakkaamme voivat huolehtia maksuistaan turvallisesti, tehokkaasti ja helposti.

Tarjoamme turvallisia ja helppokäyttöisiä maksuratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille ja organisaatioille. Olemme alan johtavia toimijoita ja tarjoamme laajan valikoiman yritysten maksuratkaisuja ja matkahallinnon tehostamiseen liittyviä palveluita. Lisäksi tarjoamme hallinnoinnin ja seurannan työkaluja, jotka ovat räätälöitävissä niin kansallisille kuin kansainvälisillekin toimijoille.

Olemme yksi maailman laajimmin hyväksytyistä maksukorteista, ja olemme asettaneet standardit muille maksukorteille jo vuodesta 1965.

eurocard.seeurocard.noeurocard.dkeurocardinternational.com

Yhteystiedot

Eurocard
SEB Kort Bank AB, Helsingin sivuliike
Postiosoite: PL 1085, 00101 Helsinki
Käyntiosoite: Eteläesplanadi 18, Helsinki

Puh. 09 6939 9301

Y-tunnus: 1597729-5

SEB Kort Bank AB on osa SEB AB:tä. Voitte lukea lisää SEB:stä www.sebgroup.com. Toimintaa valvoo Finanssivalvonta Ruotsissa yhteistyössä Suomen Finanssivalvonnan kanssa.

Uutishuone

Täältä löydät viestintävastaavan yhteystiedot ja lehdistömateriaalit sekä voit ladata korkearesoluutioisia kuvia ja logojamme.

Uutishuoneeseen