Uutta turvaa ja parempi hallinta verkko-ostamiseen

Teemme verkko-ostoksia yhä enemmän – luonnollisesti, sillä se sujuu kätevästi, ja verkkokauppojen laajoista valikoimista on helppo löytää etsimänsä.

Eurocardisi on aina auki verkko-ostoksia varten niissä verkkokaupoissa, jotka käyttävät Mastercard SecureCode-palvelua, kuukausitilauksissasi (esimerkiksi Spotify tai Netflix) ja monissa digitaalisissa lompakoissa. Muut verkkokaupat saattavat edellyttää, että avaat korttisi verkko-ostosta varten, sillä näin ne pyrkivät estämään verkossa tehtäviä korttipetoksia.

Näin avaat korttisi verkko-ostamista varten

Tarkista, että matkapuhelinnumerosi on kirjattu tietoihisi Oma Eurocard -palvelussa. Silloin voit avata korttisi helposti verkko-ostamista varten tunnin ajaksi tekstiviestin avulla. Voit myös valita, että avaat ja suljet korttisi suoraan Oma Eurocard -palvelussa ostoksen yhteydessä. Ovatpa asetuksesi Oma Eurocard -palvelussa mitkä tahansa, voit tehdä ostoksia Eurocardillasi yhtä turvallisesti kuin aina.

Kirjaudu Oma Eurocard -palveluun ja tee haluamasi asetukset

 

Tämän vuoksi olemme ottaneet käyttöön uuden turvaominaisuuden

Hankimme verkossa kaikkea mahdollista matkoista ja lipuista hotelli- ja vuokra-autovarauksiin. Uusi teknologia ja uudet maksutavat tuovat mukanaan uudenlaisia riskejä. Jotta korttitietosi eivät joutuisi vääriin käsiin – tätä kutsumme korttipetokseksi – olemme ottaneet käyttöön uuden turvaominaisuuden.

Suuri osa korttipetoksista on kytköksissä rikollisen toiminnan rahoittamiseen. Uusi turvaominaisuutemme on meille keino kantaa vastuuta siitä, että rahoitusta ei päädy rikolliseen toimintaan.