Uutta turvaa ja parempi hallinta verkko-ostamiseen

Teemme verkko-ostoksia yhä enemmän – luonnollisesti, sillä se sujuu kätevästi, ja verkkokauppojen laajoista valikoimista on helppo löytää etsimänsä.

Eurocardisi on aina auki verkko-ostoksia varten niissä verkkokaupoissa, jotka käyttävät Mastercard SecureCode-palvelua, kuukausitilauksissasi (esimerkiksi Spotify tai Netflix) ja monissa digitaalisissa lompakoissa. Muut verkkokaupat saattavat edellyttää, että avaat korttisi verkko-ostosta varten, sillä näin ne pyrkivät estämään verkossa tehtäviä korttipetoksia.

Näin avaat korttisi verkko-ostamista varten

Tarkista, että matkapuhelinnumerosi on kirjattu tietoihisi Oma Eurocard -palvelussa. Silloin voit avata korttisi helposti verkko-ostamista varten tunnin ajaksi tekstiviestin avulla. Voit myös valita, että avaat ja suljet korttisi suoraan Oma Eurocard -palvelussa ostoksen yhteydessä. Ovatpa asetuksesi Oma Eurocard -palvelussa mitkä tahansa, voit tehdä ostoksia Eurocardillasi yhtä turvallisesti kuin aina.

Kirjaudu Oma Eurocard -palveluun ja tee haluamasi asetukset

 

Tämän vuoksi olemme ottaneet käyttöön uuden turvaominaisuuden

Hankimme verkossa kaikkea mahdollista matkoista ja lipuista hotelli- ja vuokra-autovarauksiin. Uusi teknologia ja uudet maksutavat tuovat mukanaan uudenlaisia riskejä. Jotta korttitietosi eivät joutuisi vääriin käsiin – tätä kutsumme korttipetokseksi – olemme ottaneet käyttöön uuden turvaominaisuuden.

Suuri osa korttipetoksista on kytköksissä rikollisen toiminnan rahoittamiseen. Uusi turvaominaisuutemme on meille keino kantaa vastuuta siitä, että rahoitusta ei päädy rikolliseen toimintaan.

Lue lisätietoa artikkelista Verkossa shoppailu on turvallisempaa kuin koskaan. Siinä kerromme, miten varmistamme sinulle ostosten tekemisen yhtä turvallisesti kuin aina.

Haluatko tietää lisää turvallisesta verkko-ostamisesta?

Suosittelemme, että verkko-ostoksia tehdessäsi käytät aina Eurocardiasi – et korttia, joka on liitetty pankkitiliisi. Siinä tapauksessa voit aina tarkistaa kaikki ostoksesi rauhassa, ennen kuin sinun tulee maksaa lasku.

Täällä voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin verkko-ostamisesta