Vinkkejä ja neuvoja ennen matkaasi!

Eurocard käy maksuvälineenä ympäri maailman, joten sinun ei tarvitse nostaa käteistä ennen matkaa. Kun käytät luottokorttiasi sekä matkan ostamiseen että ostostesi maksamiseen matkan aikana, saat monia hyötyjä. Olemme koonneet tähän muutamia käytännön vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla saat mahdollisimman paljon irti matkastasi.

Tarkista vakuutusturvasi

Kun maksat matkasi Eurocardilla, voit yleensä välttää matkanjärjestäjien tarjoamat erityisvakuutukset, sillä korttiin sisältyy matkavakuutus ja matkan peruutusturva. Tarkista myös, millaisen matkavakuutuksen saat kotivakuutuksesi kautta.

Toimiiko kortti?

Tarkista, että korttisi voimassaoloaika ei ole päättynyt, ja että PIN-koodisi toimii. Huomioithan, että joissakin maissa voi olla vaatimuksia kortin voimassaoloajan pituudesta. Oma Eurocard -palvelusta näet kaikki korttiasi koskevat tiedot.

Maksa ulkomailla aina paikallisessa valuutassa

Suosittelemme, että maksat ulkomailla paikallisessa valuutassa, sillä liikkeiden vaihtokurssi on useimmiten huonompi kuin Eurocardin kurssi. Sama pätee myös käteisnostoihin ulkomailla, valitse aina paikallinen valuutta niin vältät huonon vaihtokurssin.

Odottelemassa lentokentällä?

Eurocard-kortinhaltijana sinulla on pääsy lukuisiin lounge-tiloihin. Mukava etu esimerkiksi lennon myöhästyessä ja vaihtolentoa odotellessa. Wifi-yhteys, suihkutilat, välipala? Katso millaisia mukavuuksia lähin lounge tarjoaa.

Sattuiko jotakin odottamatonta?

Onko kortillasi tehty luvattomia ostoksia tai käteisnostoja? Onko korttisi kadonnut? Tai onko lentoyhtiö tehnyt konkurssin? Lue lisää, miten voimme auttaa sinua.

Autamme sinua matkalla

Onko sinulla kysyttävää kortistasi tai palveluistamme? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi – oletpa sitten kotona tai jossakin kaukana.