För närvarande har vi störningar vilket påverkar din möjlighet att logga in till Mitt kort och vår app. Vi ber om ursäkt för det som inträffat och jobbar på att få igång allt så fort som möjligt.Under tiden hoppas vi att du hittar det du behöver på frågor och svar under kundservice.
Enligt penningtvättslagen måste vi regelbundet uppdatera den information vi har om våra kunder - oavsett om det är privatpersoner eller företag. Vi skickar ut e-post, sms eller brev till alla våra kunder. Vår uppmaning är att uppdatera informationen så snart som möjligt annars kan vi bli tvungna att begränsa möjligheterna att använda våra tjänster. Läs mer

Eurocard är mer än ett kort

Vi hjälper företag i alla storlekar och branscher att optimera hantering av inköp och fakturor.

Minska din administration med upp till 90%

Det tar i snitt en timme att manuellt hantera en reseräkning eller faktura. Vi hjälper dig att implementera verktyg som automatiserar processen och sparar tid och pengar.

600
specialister på betallösningar

Med lång erfarenhet av betallösningar guidar vi dig till rätt lösning för just ditt företag. Vi hjälper till med allt från förstudie till implementering.

Eurocardmetoden

Eurocardmetoden


  • 1. Analys och inspiration

  • 2. Förslag och lösningar

  • 3. Implementering och effekt

  • 4. Utvärdering och nästa steg

Boka rådgivning

Är du administratör och vill ha hjälp med att hitta den bästa lösningen för ditt företag eller myndigheten du jobbar på? Boka möte med en av våra specialister för att få veta mer.

Kontakta oss