Ansök om kort

Upplev mer med världens mest accepterade kort.

På våra företagskort har företaget betalningsansvaret och fakturan skickas antingen elektroniskt eller som pappersfaktura till avtalad adress.

Ny kund

Är du verkställande direktör eller ensam firmatecknare ansöker du om kort med central fakturering här:

Ansök nu

Lagen om åtgärder mot penningtvätt och av finansiering av terrorism, förpliktar oss som kreditinstitut att alltid utreda våra företagskunders ägandeförhållanden och kontrollstrukturer - det vill säga bolagets verkliga förmånstagare / huvudman. Utöver detta är vi skyldiga att utreda om företagets verkliga förmånstagare / huvudman är personer i politiskt utsatt ställning. Vi rekommenderar därför att du har information om ägarstruktur och verklig förmånstagare / huvudman tillgänglig för att slutföra ansökan.

Företaget har betalningsansvar (pdf)Intyg om Verklig förmånstagare/huvudman (obligatorisk för nya kunder) (pdf)Den anställde har personligt betalningsansvar (pdf)Priser och villkorAnmälan om kontaktperson (pdf)Vanliga frågor och svar om Verklig förmånstagare/huvudman

Redan kund?

Om du redan har Eurocard Corporate Gold och vill ansöka om ytterligare kort kan du ansöka via e-admin eller så hittar du ansökan här.

Tilläggskort (pdf)

Har du frågor om vilket kort som passar just ditt företag? Kontakta oss så hjälper vi dig.