Tekniset häiriöt vaikeuttavat tällä hetkellä Oma kortti -palveluun ja sovellukseen sisäänkirjautumista. Pahoittelemme häiriöistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, ja pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian. Toivomme, että tällä välin löydät vastauksen kysymykseesi verkkosivuiltamme Asiakaspalvelun alta, kohdasta Usein kysytyt kysymykset.
Rahanpesulaki velvoittaa meitä pankkina päivittämään säännöllisesti tietoja asiakkaistamme, sekä yksityishenkilöistä että yrityksistä. Olemme yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme sähköpostitse, tekstiviestillä tai kirjeitse. Pyydämme kaikkia asiakkaitamme päivittämään meillä olevat tietonsa mahdollisimman pian, muutoin saatamme joutua rajoittamaan korttien, tilien ja muiden palveluiden toimivuutta. Löydät lisätietoja täältä

Vapauta yrityksesi paperikuiteista

Uutta: Yksinkertainen kulujen hallinta ilman paperikuitteja

Lanseeraamme nyt Älykuitit – digitaalisen ratkaisun, joka tuo kuitit suoraan mobiililaitteeseesi. Kuitti yhdistyy suoraan oikeaan maksutapahtumaan ja siirtyy automaattisesti yrityksenne matkalaskujärjestelmään.

Elämä helpottuu – sekä kuitteja käsitteleville työntekijöille että niitä kirjaavalle taloushallinnolle.

Haluatko lisätietoja älykuiteista?

Ota yhteyttä johonkin asiantuntijoistamme, niin kerromme palvelusta lisää.

Ota meihin yhteyttä

Digitaaliset kuitit suoraan mobiililaitteeseen!

Älykuitit – näin se toimii

Älykuitit-palvelun avulla pääset eroon paperikuiteista ja se helpottaa työntekijöiden työtä. Seuraava lyhyt video näyttää, kuinka se toimii:

Älykuittien edut

Helppous

Kuitti tulee suoraan mobiililaitteeseen. Se on helppo käsitellä. Maksutapahtuman ja kuitin yhdistäminen tapahtuu automaattisesti.

Turvallisuus

Automatisoitu prosessi vähentää virheitä ja alentaa hallinnoinnin kustannuksia. Kuitin katoamisen riskiä ei ole.

Tehokkuus

Kaikkien aikaa säästyy – sekä kulujen käsittelijän että niiden tarkastajan. Sujuvuus säästää aikaa ja rahaa.

Haluatko lisätietoja älykuiteista?

Ota yhteyttä johonkin asiantuntijoistamme, niin kerromme palvelusta lisää.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ