Älykuitit

Älykuittien avulla sinä ja yrityksesi pääsette eroon kustannuksia lisäävästä kuittien käsittelyprosessista.

Sovelluksemme avulla kortinhaltija voi kuvata kuittinsa tai ladata PDF-kuitteja ja sovellus lähettää ne automaattisesti yrityksen matkalaskujärjestelmään.

Etuja on monia:

 • Tapahtuman ja kuitin automaattinen yhdistäminen.
 • Suora yhteys matkalaskujärjestelmäänne.
 • Vähemmän virheitä, ja sen ansiosta vähemmän hallinnointikustannuksia.
 • Helppokäyttöinen sekä matkalaskutilitysten tekijälle että tarkistajille.
 • Tyytyväisemmät työntekijät!

Näin älykuitit toimivat

 1. Maksa hankintasi Eurocardilla.
 2. Maksutapahtuma näkyy Eurocard-sovelluksessa, kun olet maksanut.
 3. Aktivoi mobiililaitteesi kamera klikkaamalla maksutapahtumaa. Kun kuvaat paperikuitin, saat siitä digitaalisen version, joka tallentuu maksutapahtuman yhteyteen. Voit myös ladata PDF-kuitin ja yhdistää sen tapahtumaan. Maksutapahtuma ja kuitti siirretään automaattisesti matkalaskujärjestelmään.

Eurocard app

Näin otatte älykuitit käyttöönne:

 • Tehkää kanssamme sopimus.
 • Autamme teitä yhdistämään älykuitit matkalaskujärjestelmään.
 • Jaa kortinhaltijoille tietoa uusista menettelytavoista paperikuittien käsittelyssä.
 • Pyydä kortinhaltijoita lataamaan Eurocard-sovellus ja aloittamaan sen käyttö.

Ota yhteyttä yritystukeemme, jos haluat lisätietoa älykuiteista tai haluat ottaa ne käyttöön.

Hinnat ja ehdot

FAQ

 • Mitä matkalaskujärjestelmiä tuetaan?

  Eurocard tekee matkalaskujärjestelmien toimittajien kanssa jatkuvasti yhteistyötä integroinnissa. Ota yhteyttä Key Account Manageriisi tai yritystukeen ja kysy, onko teidän matkalaskujärjestelmänne integroitu älykuittiratkaisuun. 

  Teemme yhteistyötä seuraavien matkalaskujen toimittajien kanssa

 • Mitä meidän pitää tehdä, jotta saamme tiedostot toimitettuina meidän järjestelmäämme?

  Jos järjestelmänne on jo tuettu, voitte ottaa yhteyttä Key Account Manageriin, niin saatte apua. Siinäkin tapauksessa, jos järjestelmäänne ei ole tuettu, ota yhteyttä Key Account Manageriisi, niin selvitämme teidän yrityksenne kannalta parhaan toimintatavan. 

 • Me emme käytä matkalaskujärjestelmää, mutta voitteko toimittaa kuitit meidän tilitysjärjestelmäämme?

  Toistaiseksi se ei ole mahdollista, mutta selvittelemme tätä mahdollisuutta tulevaisuudessa. Tällä välin voitte edelleen ladata Eurocardin sovelluksen, kuvata kuitteja ja lähettää niitä valitsemaanne sähköpostiosoitteeseen. Sen jälkeen kun kuitti on tallennettu sovellukseen, se on saatavissa myös Oma Eurocard -palvelussa ja voidaan tallentaa PDF-tiedostona.

 • Voinko käyttää digitaalisia kuitteja ALV-palautuksissa?

  Suomen kirjanpitolainsäädännön mukaan digitaalinen kuittikopio on lainvoimainen. ALV-säännöt poikkeavat toisistaan eri maiden välillä siinä, tarvitaanko valokuvattuja paperikuitteja vai digitaalisia kuitteja alkuperäisinä (ostopaikan kassajärjestelmässä tehtyinä). Tarkista tilintarkastajaltasi, mitä edellytetään.

 • Voinko käyttää digitaalisia kuitteja arkistointiin?

  Digitaalinen kopio kuitista on lainvoimainen Suomen kirjanpitolainsäädännön mukaan. Eri maiden arkistointia koskevat säännöt poikkeavat kuitenkin toisistaan siinä, tarvitaanko valokuvattuja paperikuitteja vai digitaalisia kuitteja alkuperäisinä (ostopaikan kassajärjestelmässä tehtyinä). Tiedustele tilintarkastajaltasi, mitä edellytetään.Digitaalinen kopio kuitista on lainvoimainen Suomen kirjanpitolainsäädännön mukaan. Eri maiden arkistointia koskevat säännöt poikkeavat kuitenkin toisistaan siinä, tarvitaanko valokuvattuja paperikuitteja vai digitaalisia kuitteja alkuperäisinä (ostopaikan kassajärjestelmässä tehtyinä). Tiedustele tilintarkastajaltasi, mitä edellytetään.