Tekniset häiriöt vaikeuttavat tällä hetkellä Oma kortti -palveluun ja sovellukseen sisäänkirjautumista. Pahoittelemme häiriöistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, ja pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian. Toivomme, että tällä välin löydät vastauksen kysymykseesi verkkosivuiltamme Asiakaspalvelun alta, kohdasta Usein kysytyt kysymykset.
Rahanpesulaki velvoittaa meitä pankkina päivittämään säännöllisesti tietoja asiakkaistamme, sekä yksityishenkilöistä että yrityksistä. Olemme yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme sähköpostitse, tekstiviestillä tai kirjeitse. Pyydämme kaikkia asiakkaitamme päivittämään meillä olevat tietonsa mahdollisimman pian, muutoin saatamme joutua rajoittamaan korttien, tilien ja muiden palveluiden toimivuutta. Löydät lisätietoja täältä

Hae korttia

Koe enemmän Eurocardilla, yhdellä maailman hyväksytyimmistä korteista.

Yrityskorttimme ovat yrityksen maksuvastuulla. Lasku lähetetään joko sähköisenä tai paperisena sovittuun osoitteeseen.

Uusi asiakas

Jos olet yrityksenne toimitusjohtaja tai henkilö, jolla on yksin allekirjoitusoikeus, voit hakea korttia (koontilasku) tästä:

Hae Korttia

Laki rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ehkäisemisestä ja selvittämisestä velvoittaa meitä luottolaitoksena aina tunnistamaan yritysasiakkaidemme omistussuhteet ja vallankäyttörakenteet, eli yhtiön tosiasialliset edunsaajat. Lisäksi meidän on selvitettävä, ovatko yrityksen tosiasialliset edunsaajat poliittisesti vaikutusvaltaisia henkilöitä. Suosittelemme tämän vuoksi, että sinulla on nämä tiedot täyttäessäsi hakemusta.

Yrityksen maksuvastuu (pdf)Selvitys tosiasiallisesta edunsaajasta (pakollinen uusille asiakkaille) (pdf)Kortinhaltijan henkilökohtainen maksuvastuu (pdf)Hinnat ja ehdotYhteyshenkilön ilmoitus (pdf)Lisätietoa tosiasiallisesta edunsaajasta

Oletko jo asiakas?

Jos sinulla on jo Eurocard Corporate Gold -kortti ja haluat hakea lisää kortteja, voit tehdä hakemuksesi e-adminissa tai täyttämällä alla olevan lisäkorttihakemuksen.

Lisäkorttihakemus (pdf)

Haluaisitko kysyä, mikä kortti sopii juuri teidän yrityksellenne? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme.