Tiedostonsiirto matkalasku-järjestelmään

Miksi käyttää aikaa matkalaskujen manuaaliseen käsittelyyn, kun digitaaliset ratkaisut voivat tehdä suuren osan työstä puolestasi?

Manuaalinen matkalaskuraportointi vie aikaa ja rahaa – jopa 75 minuuttia laskua kohden. Asiakkaamme ovat pystyneet karsimaan jopa 60 % hallinnointikustannuksista ottamalla käyttöön matkalaskujärjestelmän, jossa kortti- ja matkatilitapahtumat siirtyvät suoraan taloushallintojärjestelmään. Riippumatta siitä, kuinka paljon kuitteja tai työntekijöitä yrityksellä on, ratkaisu löytyy aina.

Automatisoidussa maksuratkaisussa tapahtumat kulkevat tehokkaasti koko prosessin läpi, eikä sinun tarvitse itse huolehtia valuutan muuntamisesta tai tiliöinnistä.

Hyödyt

  • Matkalaskujen raportointi on työntekijöillenne helppoa
  • Tiedot ostoista, kuluista ja valuuttakursseista kirjautuvat suoraan oikein
  • Pienempi virheiden riski tietojen kirjaamisessa
  • Laskuttamattomat tapahtumat on mahdollista siirtää päivittäisessä tiedostonsiirrossa suoraan matkalaskujärjestelmäänne. Olemme tehneet sopimukset useimpien matkalaskujärjestelmien toimittajien kanssa.

Tilaa tiedostonsiirto yrityksesi matkalaskujärjestelmään

Hakemus (pdf)

Hinnat ja ehdotTeemme yhteistyötä seuraavien matkalaskujen toimittajien kanssa

Ratkaisu yritykselle, joka ei tarvitse omaa matkalaskujärjestelmää

Jos yrityksesi tarvitsee työkalun, jonka ansiosta matkalaskuja ja kulujen käsittelyä ei enää tarvitse tehdä manuaalisesti, yrityksille suunnattu sovelluksemme Eurocard Pro on oikea ratkaisu.

Kun maksat Eurocardillasi, voit kuvata paperikuitin helposti mobiililaitteesi kameralla, ja kuvattu kuitti yhdistetään automaattisesti oikeaan maksutapahtumaan.

Kun kuluraporttisi tai matkalaskusi on valmis, voit lähettää sen eteenpäin oikealle henkilölle sähköpostitse.

Haluatko lisätietoa?

Katso videommeLue lisää Eurocard Pro -sovelluksesta

Lataa Eurocard Pro -sovellus nyt