Matkatili

Kun kaikki liikematkakulut kootaan yhdelle laskulle, se mahdollistaa kustannusten kokonaishallinnan ja helpottaa hallinnointia, joka liittyy yrityksen matkatilauksiin matkatoimiston kautta.

Kaikki matkakulut kootaan yhdelle laskulle, joka lähetetään yrityksellenne kerran kuussa. Tämä tehostaa hallinnointityötä ja antaa korotonta maksuaikaa.

Matkatilistä on kaksi versiota:

Matkatilin standardiversio

 • Työntekijöiden matkakustannukset veloitetaan yhteisellä matkatilillä.
 • Matkakustannukset kootaan yhdelle laskulle, mikä vähentää hallinnointityötä ja laskujen määrää.
 • Maksaessasi ulkomaanmatkasi (vähintään 50 % kokonaishinnasta) Eurocardin matkatilillä, saat täydentävän ulkomaanmatkavakuutuksen, joka korvaa mm. lennon tai matkatavaroiden myöhästymisestä aiheutuvia kuluja. 
 • Kaikki yhden kalenterikuukauden kustannukset kootaan ja laskutetaan seuraavana kuukautena. Käytännössä tämä tarkoittaa jopa 40 päivän maksuaikaa.

Laaja matkatili

Suuremmille yrityksille tarjoamme laajempaa ratkaisua, joka edellä mainittujen hyötyjen lisäksi tarjoaa seuraavat edut:

 • Mahdollisuuden räätälöidä laskutus yrityksen tarpeiden mukaan, ja mukauttaa tietosisältö vastaamaan matkalasku- ja taloushallintojärjestelmän vaatimuksia.
 • Tehostaa laskujen käsittelyä yrityksen käyttämien ohjaustietojen avulla, kuten projekti, osasto tai kustannuspaikka.

Autamme teitä

 • Uuden tilin avaamisessa
 • Tilityskäytäntönne mukaisen laskun räätälöinnissä 
 • Raportointitarpeiden kartoittamisessa kaikista ostoista
 • Matkatilin siirtämisessä toiseen matkatoimistoon

Matkatilihakemus

Voit valita joko standardiversion tai laajan matkatilin. Jos haluat laajan matkatilin, otathan meihin yhteyttä. Standardiversion matkatilihakemuksen löydät täältä.

MATKATILIHAKEMUS, STANDARDIVERSIO (PDF)

Selvitys tosiasiallisesta edunsaajasta (pakollinen uusille asiakkaille) (pdf) Hinnat ja ehdot

Laki rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ehkäisemisestä ja selvittämisestä velvoittaa meitä luottolaitoksena aina tunnistamaan yritysasiakkaidemme omistussuhteet ja vallankäyttörakenteet, eli yhtiön tosiasialliset edunsaajat. Lisäksi meidän on selvitettävä, ovatko yrityksen tosiasialliset edunsaajat poliittisesti vaikutusvaltaisia henkilöitä. Suosittelemme tämän vuoksi, että sinulla on nämä tiedot täyttäessäsi hakemusta.

Matkatili tarjotaan yhteistyössä Diners Clubin kanssa, puh. 09 6939 9430.

Lue lisää matkatilistä

 • Matkavakuutus ulkomaanmatkoille

  Eurocardin yrityskortteihin sisältyy täydentävä matkavakuutus, joka astuu voimaan kun varaat ja maksat vähintään 50 % ulkomaanmatkasi kokonaishinnasta kortilla.

  Ulkomaanmatkavakuutus on maksuton lisäpalvelu, joka tuo lisäturvaa työmatkoille. Vakuutus korvaa mm. lennon tai matkatavaroiden myöhästymisestä seuraavia kuluja. Mikäli lentosi on ylivarattu tai myöhästyy yli kaksi tuntia, korvaa vakuutus lisäksi myöhästymisestä johtuvia, ylimääräisiä ruokailu- ja majoituskustannuksia. Vakuutus sisältää myös käteisnostoturvan.

  Tämä on vain yhteenveto vakuutuksen sisällöstä. Vakuutuksen sisältämät korvauslajit, korvaussummat ja rajoitukset löytyvät vakuutusehdoista. Tutustu huolellisesti vakuutusehtoihin ennen matkaasi. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä AIG:n asiakaspalveluun.


  Lisätietoja

  AIG Europe Limited sivuliike
  Puh. +358 20 355 333

  Vakuutusehdot (pdf)

  Korvaushakemus (pdf)

   

  LÄHETÄ KYSYMYS

   

  Vakuutuksenantaja on AIG Europe Limited sivuliike, Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki.

 • Laskutus

  Lasku sisältää tietoa esimerkiksi matkustajasta, reitistä ja lentoyhtiöstä, jotka helpottavat tapahtumien kirjausta ja antavat kattavan yleiskuvan matkakustannuksista.

  Lasku lähetetään valintanne mukaan joko paperilaskuna, verkkolaskuna tai tiedostonsiirtona suoraan taloushallintojärjestelmäänne.

"Matkatilin käyttö vähentää yksittäisten laskujen määrää säästäen sekä aikaa että rahaa."

Lue lisää: Miksi Valmet valitsi Eurocardin