Tekniset häiriöt vaikeuttavat tällä hetkellä Oma kortti -palveluun ja sovellukseen sisäänkirjautumista. Pahoittelemme häiriöistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, ja pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian. Toivomme, että tällä välin löydät vastauksen kysymykseesi verkkosivuiltamme Asiakaspalvelun alta, kohdasta Usein kysytyt kysymykset.
Rahanpesulaki velvoittaa meitä pankkina päivittämään säännöllisesti tietoja asiakkaistamme, sekä yksityishenkilöistä että yrityksistä. Olemme yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme sähköpostitse, tekstiviestillä tai kirjeitse. Pyydämme kaikkia asiakkaitamme päivittämään meillä olevat tietonsa mahdollisimman pian, muutoin saatamme joutua rajoittamaan korttien, tilien ja muiden palveluiden toimivuutta. Löydät lisätietoja täältä

Ryhmä- ja tapahtumatili

Ryhmä- ja tapahtumatili säästää aikaa ja rahaa.

Tilin avulla yritys voi keskittää kaikki tapahtumaan tai ryhmämatkaan liittyvät ostot yhdelle palveluntarjoajalle. Monen pienen laskun sijaan saatte yhden selkeän laskun, jolle on keskimäärin 30 päivää maksuaikaa.

Ryhmä- ja tapahtumatili mahdollistaa lisäksi yksittäiseen tapahtumaan liittyvien kustannusten tarkan seurannan, aina yksittäistä ostoa myöten.

Ryhmä- ja tapahtumatili on käytössä Carlson Wagonlit Travelissa ja Suomen Matkatoimistossa.

Hinnat ja ehdot

Kiinnostuitko ryhmä- ja tapahtumatilistä?

Ole hyvä ja täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Mikäli sinulla on kysymyksiä kortistasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.