Tekniset häiriöt vaikeuttavat tällä hetkellä Oma kortti -palveluun ja sovellukseen sisäänkirjautumista. Pahoittelemme häiriöistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, ja pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian. Toivomme, että tällä välin löydät vastauksen kysymykseesi verkkosivuiltamme Asiakaspalvelun alta, kohdasta Usein kysytyt kysymykset.
Rahanpesulaki velvoittaa meitä pankkina päivittämään säännöllisesti tietoja asiakkaistamme, sekä yksityishenkilöistä että yrityksistä. Olemme yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme sähköpostitse, tekstiviestillä tai kirjeitse. Pyydämme kaikkia asiakkaitamme päivittämään meillä olevat tietonsa mahdollisimman pian, muutoin saatamme joutua rajoittamaan korttien, tilien ja muiden palveluiden toimivuutta. Löydät lisätietoja täältä

Verkkolaskutus

Tutkimusten mukaan yritysten kustannukset yhden laskun käsittelylle ovat 30–50 euroa.

Jos yrityksellä on useita alihankkijoita ja osittain manuaaliset maksuprosessit, laskujen käsittely voi viedä paljon aikaa ja resursseja.

Vähennä laskujen käsittelyä jopa 90 %

Verkkolaskutus vähentää manuaalista työtä huomattavasti, ja laskut on helppo integroida yrityksenne nykyisiin rutiineihin. Ne voidaan lähettää kaikissa yleisimmissä muodoissa tai jopa räätälöityinä tarpeidenne mukaan. Laskut voidaan myös lähettää valmiiksi tiliöityinä suoraan taloushallintojärjestelmäänne. Tällä tavoin moni työvaihe automatisoituu.

Eurocard lähettää laskun vain kerran kuussa, mikä vähentää myös käsiteltävien laskujen määrää. 

Hinnat ja ehdot

Kyllä kiitos, haluan lisätietoa verkkolaskutuksesta

Ole hyvä ja täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Mikäli sinulla on kysymyksiä kortistasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.