Tekniset häiriöt vaikeuttavat tällä hetkellä Oma kortti -palveluun ja sovellukseen sisäänkirjautumista. Pahoittelemme häiriöistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, ja pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian. Toivomme, että tällä välin löydät vastauksen kysymykseesi verkkosivuiltamme Asiakaspalvelun alta, kohdasta Usein kysytyt kysymykset.
Rahanpesulaki velvoittaa meitä pankkina päivittämään säännöllisesti tietoja asiakkaistamme, sekä yksityishenkilöistä että yrityksistä. Olemme yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme sähköpostitse, tekstiviestillä tai kirjeitse. Pyydämme kaikkia asiakkaitamme päivittämään meillä olevat tietonsa mahdollisimman pian, muutoin saatamme joutua rajoittamaan korttien, tilien ja muiden palveluiden toimivuutta. Löydät lisätietoja täältä

Eurocard Single-Use Account

Eurocard Single-Use Account -maksuratkaisun avulla verkkohankinnat sujuvat kertakäyttöisellä virtuaalisella korttinumerolla, ja täsmäytys helpottuu eritellyn lisätiedon ansiosta.

Haluaisitko hallinnoida yrityksen hankintoja yksinkertaisemmin ja tehokkaammin? Kun jokaiselle maksutapahtumalle luodaan kertakäyttöinen virtuaalinen korttinumero, maksutapahtumista saadaan entistä kattavampaa dataa ja maksut voidaan yhdistää suoraan hankintoihin. Tämä vähentää hallinnointia merkittävästi. Kun määrittelet kertakäyttöiselle korttinumerolle käyttäjän ja käyttötarkoituksen, hallitset kustannuksia täydellisesti sekä entistä virheettömämmin ja turvallisemmin. Kaiken tämän mahdollistaa virtuaalinen ratkaisu, joka ei vaadi lainkaan erillisiä muovikortteja.

Edut

  • Täysin virtuaalinen – ei fyysisiä kortteja
  • Jokaiselle maksutapahtumalle luodaan uusi kertakäyttöinen korttinumero
  • Jokaisesta hankinnasta on saatavilla entistä kattavampaa dataa, mikä tehostaa automatisointia ja vähentää manuaalista paperityötä
  • Tilin hallinnointi on helppoa verkossa toimivalla hallinnointityökalulla (e-admin)
  • Kun jokaista korttinumeroa on mahdollisuus käyttää vain kerran, se lisää turvallisuutta ja tehostaa hallinnointia
  • Toimii kaikissa verkkokaupoissa, jotka hyväksyvät Mastercardin
  • Maksuehto on aina vähintään 10 päivää

Hinnat ja ehdot

Kiinnostuitko Eurocard Single-Use Account -maksuratkaisusta?

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Mikäli sinulla on kysymyksiä kortistasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.