Uudet ehdot ja hinnat astuvat voimaan 25.5.2018. Lue lisää

Korttiehtojen ja hinnaston päivitys

Tässä tietoa korttisi ehtoihin vaikuttavista uusista säädöksistä, henkilötietojen käsittelemisestä ja päivitetystä hinnastosta. Uusien säädösten tarkoituksena on parantaa käyttäjäturvallisuutta. Päivitämme ehtomme yhteiskunnassa tapahtuvan teknisen kehityksen tasolle. Uudet ehdot, hinnasto ja muutokset astuvat voimaan 25.5.2018.

Maksupalvelujen turvallisuutta on vahvistettu

Maksupalvelulain muutokset perustuvat EU:n maksupalveludirektiiviin (PSD2), jonka tarkoituksena on parantaa turvallisuutta ja lisätä kilpailua. Tästä johtuen olemme päivittäneet yrityksiä koskevia korttiehtojamme aiemmin tänä vuonna. Keskeisimmät muutokset ovat seuraavat:

  • Kerromme, kuinka voimme ottaa sinuun yhteyttä, kun on kyse epäillystä tai tapahtuneesta maksuvälinepetoksesta.
  • Kerromme mahdollisuudesta antaa tilitietopalveluntarjoajille pääsy tilitietoihisi.
  • Jos et ole vastuussa korttisi luvattomaan käyttöön liittyvästä tapahtumasta, korvaamme summan välittömästi. Jos taas meillä on syytä epäillä petoksellista toimintaa, olemme velvoitettuja ilmoittamaan asiasta Finanssivalvonnalle.

Rahanpesun estäminen

EU:n rahanpesudirektiivin edellyttämät muutokset Suomen lainsäädännössä koskevat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseksi tarkoitettuja toimenpiteitä. Korttiehtoihin tekemämme päivitykset selkeyttävät muun muassa sopimusten irtisanomista ja purkamista koskevia sääntöjä. Lisäksi olemme lisänneet tietoja asiakkaiden tiedonantovelvollisuudesta meitä kohtaan.

Henkilötietojasi koskevat uudet säädökset

EU:n uutta tietosuoja-asetusta (GDPR, General Data Protection Regulation) sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Henkilötietojen käyttämistä ja käsittelemistä koskevat asetuksen säädökset on tarkoitettu lisäämään yksityisyyden suojaa. Nyt päivitämme korttiehtoihimme muun muassa tiedot henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä rooleista, sekä velvollisuudestanne tiedottaa työntekijöillenne siitä, että me käsittelemme heidän henkilötietojaan. Tietoa rekisteröityjen henkilöiden oikeuksista, tarkempi kuvaus siitä, miten kortin myöntäjä kerää, käsittelee ja siirtää henkilötietoja, sekä tietoa automatisoiduista päätöksistä, profiloinnista ja markkinoinnista voit lukea täältä.
(Linkki päivitetään kevään aikana uusien säädösten myötä, jotta antamamme tiedot ovat varmasti aina ajan tasalla.)

Muut muutokset ja uusi hinnasto

Hankintatilin osalta olemme muuttaneet ehtojen rakennetta siten, että palvelulle on tehty omat ehdot; ne eivät enää sisälly korttiehtoihin. Lisäksi olemme päivittäneet muutamien palvelujen hintoja.

Katso uudet yleiset korttiehdot ja hinnasto täältäKatso hankintatilin uudet ehdot täältä (english)